Kyllingegrateng med bacon (Crack chicken)

Kyllingegrateng med bacon (Crack chicken) , airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields4 Servings
Ingredienser
 700 g kyllingebrystfileter*
 Kyllingebouillon
 salt og sort peber
 300 g flødeost
 140 g valgfri bacon, skåret i mindre stykker
 150 g heddarost, revet (del i halv)
 2 tbsp frisk purløg, hakket
 1 tbsp anchkrydderi (eller lignende urtekrydderi)
 0,50 tsp salt (hvis krydderiblandingen ikke indeholder salt, udelad da eller smag til og juster)
 65 g babyspinat
1

Læg kyllingefileterne i en form, der passer i Grandzone, ca. 20x25 cm. Krydr og hæld kogende vand eller bouillon i, indtil fileterne lige er dækket.

2

Indstil airfryeren på Grandzone 200°C i 18 min.

3

Steg imens baconen i en pande, indtil den er sprød. Læg den på køkkenrulle, så fedtet absorberes.

4

Når kyllingen er klar, tag formen med kyllingen ud af kurven. Løft kyllingen over i en stor skål. Riv kødet fra hinanden med to gafler. Hæld vandet/bouillonen ud af formen.

5

Tilsæt flødeost, bacon, halvdelen af osten, purløg, urtekrydderi, sort peber og eventuelt salt i skålen med kyllingen. Bland godt. Tilsæt til sidst babyspinaten. Hæld blandingen over i ovnformen. Tryk det fladt og top med resten af osten.

6

Sæt formen i Grandzone-kurven og indstil airfryeren på 200°C i 10 minutter.

7

Server gerne gratengen sammen med en god salat.

**Du kan lave en hurtig version af denne ret ved at bruge færdiglavet kylling. Rens en hel kylling og gå direkte til trin 3.

Kyllingegrateng med bacon (Crack chicken) , airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed

Ingredients

Ingredienser
 700 g kyllingebrystfileter*
 Kyllingebouillon
 salt og sort peber
 300 g flødeost
 140 g valgfri bacon, skåret i mindre stykker
 150 g heddarost, revet (del i halv)
 2 tbsp frisk purløg, hakket
 1 tbsp anchkrydderi (eller lignende urtekrydderi)
 0,50 tsp salt (hvis krydderiblandingen ikke indeholder salt, udelad da eller smag til og juster)
 65 g babyspinat

Directions

1

Læg kyllingefileterne i en form, der passer i Grandzone, ca. 20x25 cm. Krydr og hæld kogende vand eller bouillon i, indtil fileterne lige er dækket.

2

Indstil airfryeren på Grandzone 200°C i 18 min.

3

Steg imens baconen i en pande, indtil den er sprød. Læg den på køkkenrulle, så fedtet absorberes.

4

Når kyllingen er klar, tag formen med kyllingen ud af kurven. Løft kyllingen over i en stor skål. Riv kødet fra hinanden med to gafler. Hæld vandet/bouillonen ud af formen.

5

Tilsæt flødeost, bacon, halvdelen af osten, purløg, urtekrydderi, sort peber og eventuelt salt i skålen med kyllingen. Bland godt. Tilsæt til sidst babyspinaten. Hæld blandingen over i ovnformen. Tryk det fladt og top med resten af osten.

6

Sæt formen i Grandzone-kurven og indstil airfryeren på 200°C i 10 minutter.

7

Server gerne gratengen sammen med en god salat.

**Du kan lave en hurtig version af denne ret ved at bruge færdiglavet kylling. Rens en hel kylling og gå direkte til trin 3.

Kyllingegrateng med bacon (Crack chicken) , airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry nyhed

Notes

Kyllingegrateng med bacon (Crack chicken)
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.