Læg kyllingefileterne i en form, der passer i Grandzone, ca. 20x25 cm. Krydr og hæld kogende vand eller bouillon i, indtil fileterne lige er dækket.
Indstil airfryeren på Grandzone 200°C i 18 min.
Steg imens baconen i en pande, indtil den er sprød. Læg den på køkkenrulle, så fedtet absorberes.
Når kyllingen er klar, tag formen med kyllingen ud af kurven. Løft kyllingen over i en stor skål. Riv kødet fra hinanden med to gafler. Hæld vandet/bouillonen ud af formen.
Tilsæt flødeost, bacon, halvdelen af osten, purløg, urtekrydderi, sort peber og eventuelt salt i skålen med kyllingen. Bland godt. Tilsæt til sidst babyspinaten. Hæld blandingen over i ovnformen. Tryk det fladt og top med resten af osten.
Sæt formen i Grandzone-kurven og indstil airfryeren på 200°C i 10 minutter.
Server gerne gratengen sammen med en god salat.
**Du kan lave en hurtig version af denne ret ved at bruge færdiglavet kylling. Rens en hel kylling og gå direkte til trin 3.
Ingredients
Directions
Læg kyllingefileterne i en form, der passer i Grandzone, ca. 20x25 cm. Krydr og hæld kogende vand eller bouillon i, indtil fileterne lige er dækket.
Indstil airfryeren på Grandzone 200°C i 18 min.
Steg imens baconen i en pande, indtil den er sprød. Læg den på køkkenrulle, så fedtet absorberes.
Når kyllingen er klar, tag formen med kyllingen ud af kurven. Løft kyllingen over i en stor skål. Riv kødet fra hinanden med to gafler. Hæld vandet/bouillonen ud af formen.
Tilsæt flødeost, bacon, halvdelen af osten, purløg, urtekrydderi, sort peber og eventuelt salt i skålen med kyllingen. Bland godt. Tilsæt til sidst babyspinaten. Hæld blandingen over i ovnformen. Tryk det fladt og top med resten af osten.
Sæt formen i Grandzone-kurven og indstil airfryeren på 200°C i 10 minutter.
Server gerne gratengen sammen med en god salat.
**Du kan lave en hurtig version af denne ret ved at bruge færdiglavet kylling. Rens en hel kylling og gå direkte til trin 3.