Kødfarsbrød med bacon

Kødfarsbrød med bacon, hasselbackkartofler og flødesovs, airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry
Rating
Yields3 Servings
Kødfarsbrød
 1 lille gul løg, finthakket
 500 g valgfri hakket kød
 1 æg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp friskkværnet sort peber
 0,50 tbsp sojasovs (valgfrit)
 1 tbsp mayonnaise (valgfrit)
 1 tsp dijonsennep (valgfrit)
 1 tsp rosmarin (valgfrit)
 1 tsp timian (valgfrit)
 0,50 pakke (ca. 55 g) valgfri bacon
Hasselbackkartofler
 500 g små kartofler (eller små faste kartofler)
 Smør
 Salt og peber
 Rasp (valgfrit)
Flødesovs
 2,50 dl fløde
 1 tbsp sojasovs
 Kødsaften fra kødfarsbrødet
 Salt og sort peber, efter smag
Serveringsforslag
 Broccoli eller haricots verts
 Salat
1

Hak løget. Bland det sammen med hakket kød og de øvrige ingredienser i en skål.

2

Form kødfarsblandingen til et brød, ca. 10 x 17 cm. Læg baconet, helst flettet, ovenpå og krydr med friskkværnet sort peber.

3

Læg kødfarsbrødet i Zone 1 på 175°C i 30 min. Tjek med en kødnål, om kødsaften, der kommer ud, er klar og gennemsigtig. Hvis ikke, lad det stå lidt længere. Den indre temperatur skal være 70°C.

4

Vask eller skræl kartoflerne. Skær riller i dem. Læg dem i Zone 2. Salt, peber og læg en skive smør på hver kartoffel og top eventuelt med rasp. Sæt Zone 2 på 180°C i 20 min. Tjek med en kødnål, om kartoflerne er møre. Hvis ikke, fortsæt med at tilberede i 5 min ad gangen.

Kødfarsbrød med bacon, hasselbackkartofler og flødesovs, airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

5

Varm en gryde op med ingredienserne til sovsen. Lad det simre, indtil sovsen bliver lidt tykkere i konsistensen. Smag til med salt og peber.

Ingredients

Kødfarsbrød
 1 lille gul løg, finthakket
 500 g valgfri hakket kød
 1 æg
 0,75 tsp salt
 0,50 tsp friskkværnet sort peber
 0,50 tbsp sojasovs (valgfrit)
 1 tbsp mayonnaise (valgfrit)
 1 tsp dijonsennep (valgfrit)
 1 tsp rosmarin (valgfrit)
 1 tsp timian (valgfrit)
 0,50 pakke (ca. 55 g) valgfri bacon
Hasselbackkartofler
 500 g små kartofler (eller små faste kartofler)
 Smør
 Salt og peber
 Rasp (valgfrit)
Flødesovs
 2,50 dl fløde
 1 tbsp sojasovs
 Kødsaften fra kødfarsbrødet
 Salt og sort peber, efter smag
Serveringsforslag
 Broccoli eller haricots verts
 Salat

Directions

1

Hak løget. Bland det sammen med hakket kød og de øvrige ingredienser i en skål.

2

Form kødfarsblandingen til et brød, ca. 10 x 17 cm. Læg baconet, helst flettet, ovenpå og krydr med friskkværnet sort peber.

3

Læg kødfarsbrødet i Zone 1 på 175°C i 30 min. Tjek med en kødnål, om kødsaften, der kommer ud, er klar og gennemsigtig. Hvis ikke, lad det stå lidt længere. Den indre temperatur skal være 70°C.

4

Vask eller skræl kartoflerne. Skær riller i dem. Læg dem i Zone 2. Salt, peber og læg en skive smør på hver kartoffel og top eventuelt med rasp. Sæt Zone 2 på 180°C i 20 min. Tjek med en kødnål, om kartoflerne er møre. Hvis ikke, fortsæt med at tilberede i 5 min ad gangen.

Kødfarsbrød med bacon, hasselbackkartofler og flødesovs, airfryer opskrift lavet i Cosori Dual Blaze TwinFry madkurv

5

Varm en gryde op med ingredienserne til sovsen. Lad det simre, indtil sovsen bliver lidt tykkere i konsistensen. Smag til med salt og peber.

Notes

Kødfarsbrød med bacon
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.