Hak løget. Bland det sammen med hakket kød og de øvrige ingredienser i en skål.
Form kødfarsblandingen til et brød, ca. 10 x 17 cm. Læg baconet, helst flettet, ovenpå og krydr med friskkværnet sort peber.
Læg kødfarsbrødet i Zone 1 på 175°C i 30 min. Tjek med en kødnål, om kødsaften, der kommer ud, er klar og gennemsigtig. Hvis ikke, lad det stå lidt længere. Den indre temperatur skal være 70°C.
Vask eller skræl kartoflerne. Skær riller i dem. Læg dem i Zone 2. Salt, peber og læg en skive smør på hver kartoffel og top eventuelt med rasp. Sæt Zone 2 på 180°C i 20 min. Tjek med en kødnål, om kartoflerne er møre. Hvis ikke, fortsæt med at tilberede i 5 min ad gangen.
Varm en gryde op med ingredienserne til sovsen. Lad det simre, indtil sovsen bliver lidt tykkere i konsistensen. Smag til med salt og peber.
Ingredients
Directions
Hak løget. Bland det sammen med hakket kød og de øvrige ingredienser i en skål.
Form kødfarsblandingen til et brød, ca. 10 x 17 cm. Læg baconet, helst flettet, ovenpå og krydr med friskkværnet sort peber.
Læg kødfarsbrødet i Zone 1 på 175°C i 30 min. Tjek med en kødnål, om kødsaften, der kommer ud, er klar og gennemsigtig. Hvis ikke, lad det stå lidt længere. Den indre temperatur skal være 70°C.
Vask eller skræl kartoflerne. Skær riller i dem. Læg dem i Zone 2. Salt, peber og læg en skive smør på hver kartoffel og top eventuelt med rasp. Sæt Zone 2 på 180°C i 20 min. Tjek med en kødnål, om kartoflerne er møre. Hvis ikke, fortsæt med at tilberede i 5 min ad gangen.
Varm en gryde op med ingredienserne til sovsen. Lad det simre, indtil sovsen bliver lidt tykkere i konsistensen. Smag til med salt og peber.