Brug en mandolin, foodprocessor eller skarp kniv til at skære kartoflerne og løget meget tyndt.
Pisk fløde, hvidløg og krydderier sammen i en stor skål, indtil det er godt blandet.
Bland kartofler og løg med flødeblandingen og hæld det ned i en ca. 20 x 25 cm form, der passer i airfryerens Grandezone.
Tryk kartoflerne godt ned. Sæt formen i kurven og indstil på 160°C i 30 minutter eller indtil kartoflerne er næsten møre. Det går hurtigere, hvis du bruger en større form.
Drys den revne ost over og indstil på 160°C i yderligere 10 minutter eller indtil osten er gyldenbrun og kartoflerne er helt møre.
Lad gratinen køle lidt af inden servering.
Ingredients
Directions
Brug en mandolin, foodprocessor eller skarp kniv til at skære kartoflerne og løget meget tyndt.
Pisk fløde, hvidløg og krydderier sammen i en stor skål, indtil det er godt blandet.
Bland kartofler og løg med flødeblandingen og hæld det ned i en ca. 20 x 25 cm form, der passer i airfryerens Grandezone.
Tryk kartoflerne godt ned. Sæt formen i kurven og indstil på 160°C i 30 minutter eller indtil kartoflerne er næsten møre. Det går hurtigere, hvis du bruger en større form.
Drys den revne ost over og indstil på 160°C i yderligere 10 minutter eller indtil osten er gyldenbrun og kartoflerne er helt møre.
Lad gratinen køle lidt af inden servering.