Tag smørret frem.
Skær grøntsagerne og læg dem i en skål. Bland med olie og krydderier. Hæld grøntsagerne i Zone 2-kurven og spred dem ud.
Bland kødfarsen med resten af ingredienserne i skålen, som du brugte til grøntsagerne. Det bedste resultat opnås, hvis du blander farsen med hænderne.
Del farsen op i fire lige store dele. Rul dem til kugler og tryk dem derefter flade til bøffer, cirka 8 cm brede og 2 cm høje.
Spray Zone 1-kurven med olie og læg bøfferne i med lidt afstand imellem. De krymper, når de tilberedes, så de kan ligge relativt tæt. Indstil Zone 1 til 200°C i 10 min.
Indstil Zone 2 med grøntsagerne til 180°C i 12 minutter.
Bland alle ingredienserne til kryddersmørret i en skål.
Server farsbrødene med grøntsagerne og kryddersmørret. Pynt gerne med persille.
Ingredients
Directions
Tag smørret frem.
Skær grøntsagerne og læg dem i en skål. Bland med olie og krydderier. Hæld grøntsagerne i Zone 2-kurven og spred dem ud.
Bland kødfarsen med resten af ingredienserne i skålen, som du brugte til grøntsagerne. Det bedste resultat opnås, hvis du blander farsen med hænderne.
Del farsen op i fire lige store dele. Rul dem til kugler og tryk dem derefter flade til bøffer, cirka 8 cm brede og 2 cm høje.
Spray Zone 1-kurven med olie og læg bøfferne i med lidt afstand imellem. De krymper, når de tilberedes, så de kan ligge relativt tæt. Indstil Zone 1 til 200°C i 10 min.
Indstil Zone 2 med grøntsagerne til 180°C i 12 minutter.
Bland alle ingredienserne til kryddersmørret i en skål.
Server farsbrødene med grøntsagerne og kryddersmørret. Pynt gerne med persille.