Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Pisk æggene let i en lille skål.
Smag de sammenpiskede æg til med salt og peber efter smag.
Hak champignon og forårsløg.
Smør små ramekiner med smør.
Fordel hakkede champignon og forårsløg jævnt mellem ramekins.
Hæld krydret pisket æg over champignonerne og forårsløgene i hver ramekin, fylde dem ca. 3/4 op.
Placer de fyldte ramekins i Zone 1 af Air Fryer.
Fordel smør jævnt på begge sider af hver skive surdejsbrød.
Læg de smørsmurte surdejsbrødskiver i zone 2.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og juster derefter temperaturen til 180°C og tiden til 12 minutter.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter.
Vælg Synkroniser og tryk på Start/Pause for at starte tilberedningen.
Når æggekopperne er færdige og brødet ristet, fjernes de fra airfryeren.
Server æggekopperne varme, direkte i ramekins.
Server surdejstoasten sammen med æggekopperne for en lækker og mættende morgenmad.
Ingredients
Directions
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Pisk æggene let i en lille skål.
Smag de sammenpiskede æg til med salt og peber efter smag.
Hak champignon og forårsløg.
Smør små ramekiner med smør.
Fordel hakkede champignon og forårsløg jævnt mellem ramekins.
Hæld krydret pisket æg over champignonerne og forårsløgene i hver ramekin, fylde dem ca. 3/4 op.
Placer de fyldte ramekins i Zone 1 af Air Fryer.
Fordel smør jævnt på begge sider af hver skive surdejsbrød.
Læg de smørsmurte surdejsbrødskiver i zone 2.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og juster derefter temperaturen til 180°C og tiden til 12 minutter.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter.
Vælg Synkroniser og tryk på Start/Pause for at starte tilberedningen.
Når æggekopperne er færdige og brødet ristet, fjernes de fra airfryeren.
Server æggekopperne varme, direkte i ramekins.
Server surdejstoasten sammen med æggekopperne for en lækker og mættende morgenmad.