Egg Cups + Sourdough Toasts

Rating
Yields1 Servings
Æggekopper
 2 æg
 ½ cup kastanjesvamp
  cup forårsløg
 ½ tsp salt
 ½ tsp peber
 1 tbsp smør
Surdejstoast
 2 skiver surdejsbrød
 1 tbsp smør
1

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Pisk æggene let i en lille skål.

3

Smag de sammenpiskede æg til med salt og peber efter smag.

4

Hak champignon og forårsløg.

5

Smør små ramekiner med smør.

6

Fordel hakkede champignon og forårsløg jævnt mellem ramekins.

7

Hæld krydret pisket æg over champignonerne og forårsløgene i hver ramekin, fylde dem ca. 3/4 op.

8

Placer de fyldte ramekins i Zone 1 af Air Fryer.

9

Fordel smør jævnt på begge sider af hver skive surdejsbrød.

10

Læg de smørsmurte surdejsbrødskiver i zone 2.

11

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og juster derefter temperaturen til 180°C og tiden til 12 minutter.

12

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter.

13

Vælg Synkroniser og tryk på Start/Pause for at starte tilberedningen.

14

Når æggekopperne er færdige og brødet ristet, fjernes de fra airfryeren.

15

Server æggekopperne varme, direkte i ramekins.

16

Server surdejstoasten sammen med æggekopperne for en lækker og mættende morgenmad.

Ingredients

Æggekopper
 2 æg
 ½ cup kastanjesvamp
  cup forårsløg
 ½ tsp salt
 ½ tsp peber
 1 tbsp smør
Surdejstoast
 2 skiver surdejsbrød
 1 tbsp smør

Directions

1

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Pisk æggene let i en lille skål.

3

Smag de sammenpiskede æg til med salt og peber efter smag.

4

Hak champignon og forårsløg.

5

Smør små ramekiner med smør.

6

Fordel hakkede champignon og forårsløg jævnt mellem ramekins.

7

Hæld krydret pisket æg over champignonerne og forårsløgene i hver ramekin, fylde dem ca. 3/4 op.

8

Placer de fyldte ramekins i Zone 1 af Air Fryer.

9

Fordel smør jævnt på begge sider af hver skive surdejsbrød.

10

Læg de smørsmurte surdejsbrødskiver i zone 2.

11

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og juster derefter temperaturen til 180°C og tiden til 12 minutter.

12

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 180°C og tiden til 5 minutter.

13

Vælg Synkroniser og tryk på Start/Pause for at starte tilberedningen.

14

Når æggekopperne er færdige og brødet ristet, fjernes de fra airfryeren.

15

Server æggekopperne varme, direkte i ramekins.

16

Server surdejstoasten sammen med æggekopperne for en lækker og mættende morgenmad.

Notes

Egg Cups + Sourdough Toasts
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.