Double Chocolate Cookie

Rating
Yields4 Servings
Double Chocolade Småkage
 1 cup smør
 1 cup sukker
 ½ cup brun sukker
 1 æg
 1 tsp vanilje ekstrakt
 1 cup mel
 1 pinch salt
  cup kakaopulver
 1 tsp bagepulver
 1 cup hakket mørk chokolade
 ½ cup hakkede nødder
1

Lad smørret nå stuetemperatur, indtil det er blødt.

2

Bland det blødgjorte smør, sukker og farin sammen i en røreskål, indtil det er let og luftigt.

3

Tilsæt æggene til blandingen.

4

Tilsæt vaniljeekstrakt til blandingen.

5

Pisk ingredienserne godt sammen.

6

Sigt mel, kakaopulver, salt og bagepulver sammen i en separat skål.

7

Bland indtil alle de tørre ingredienser er sammenblandede.

8

Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til de våde ingredienser i røreskålen.

9

Rør indtil der dannes en glat kagedej.

10

Vend den hakkede mørke chokolade og de hakkede nødder i, til det er jævnt fordelt i dejen.

11

Stil dejen på køl i 2 timer eller natten over.

12

Rul dele af dejen til kugler og flad dem lidt til den ønskede størrelse og form.

13

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 175°C og sæt tiden til 5 minutter. Tryk på Start/Pause for at forvarme.

14

Placer den formede kagedej i airfryer-kurven, og lad der være 1 til 2 centimeter mellem hver cookie for at give mulighed for udvidelse.

15

Bag kagerne ved 175°C i ca. 8 til 10 minutter, eller indtil de er stivnede og lidt faste at røre ved.
Småkagerne skal muligvis laves i portioner.

16

Når småkagerne er færdige, tages de ud af airfryeren til afkøling på en rist inden servering.

Ingredients

Double Chocolade Småkage
 1 cup smør
 1 cup sukker
 ½ cup brun sukker
 1 æg
 1 tsp vanilje ekstrakt
 1 cup mel
 1 pinch salt
  cup kakaopulver
 1 tsp bagepulver
 1 cup hakket mørk chokolade
 ½ cup hakkede nødder

Directions

1

Lad smørret nå stuetemperatur, indtil det er blødt.

2

Bland det blødgjorte smør, sukker og farin sammen i en røreskål, indtil det er let og luftigt.

3

Tilsæt æggene til blandingen.

4

Tilsæt vaniljeekstrakt til blandingen.

5

Pisk ingredienserne godt sammen.

6

Sigt mel, kakaopulver, salt og bagepulver sammen i en separat skål.

7

Bland indtil alle de tørre ingredienser er sammenblandede.

8

Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til de våde ingredienser i røreskålen.

9

Rør indtil der dannes en glat kagedej.

10

Vend den hakkede mørke chokolade og de hakkede nødder i, til det er jævnt fordelt i dejen.

11

Stil dejen på køl i 2 timer eller natten over.

12

Rul dele af dejen til kugler og flad dem lidt til den ønskede størrelse og form.

13

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 175°C og sæt tiden til 5 minutter. Tryk på Start/Pause for at forvarme.

14

Placer den formede kagedej i airfryer-kurven, og lad der være 1 til 2 centimeter mellem hver cookie for at give mulighed for udvidelse.

15

Bag kagerne ved 175°C i ca. 8 til 10 minutter, eller indtil de er stivnede og lidt faste at røre ved.
Småkagerne skal muligvis laves i portioner.

16

Når småkagerne er færdige, tages de ud af airfryeren til afkøling på en rist inden servering.

Notes

Double Chocolate Cookie
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.