Lad smørret nå stuetemperatur, indtil det er blødt.
Bland det blødgjorte smør, sukker og farin sammen i en røreskål, indtil det er let og luftigt.
Tilsæt æggene til blandingen.
Tilsæt vaniljeekstrakt til blandingen.
Pisk ingredienserne godt sammen.
Sigt mel, kakaopulver, salt og bagepulver sammen i en separat skål.
Bland indtil alle de tørre ingredienser er sammenblandede.
Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til de våde ingredienser i røreskålen.
Rør indtil der dannes en glat kagedej.
Vend den hakkede mørke chokolade og de hakkede nødder i, til det er jævnt fordelt i dejen.
Stil dejen på køl i 2 timer eller natten over.
Rul dele af dejen til kugler og flad dem lidt til den ønskede størrelse og form.
Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 175°C og sæt tiden til 5 minutter. Tryk på Start/Pause for at forvarme.
Placer den formede kagedej i airfryer-kurven, og lad der være 1 til 2 centimeter mellem hver cookie for at give mulighed for udvidelse.
Bag kagerne ved 175°C i ca. 8 til 10 minutter, eller indtil de er stivnede og lidt faste at røre ved.
Småkagerne skal muligvis laves i portioner.
Når småkagerne er færdige, tages de ud af airfryeren til afkøling på en rist inden servering.
Ingredients
Directions
Lad smørret nå stuetemperatur, indtil det er blødt.
Bland det blødgjorte smør, sukker og farin sammen i en røreskål, indtil det er let og luftigt.
Tilsæt æggene til blandingen.
Tilsæt vaniljeekstrakt til blandingen.
Pisk ingredienserne godt sammen.
Sigt mel, kakaopulver, salt og bagepulver sammen i en separat skål.
Bland indtil alle de tørre ingredienser er sammenblandede.
Tilsæt de tørre ingredienser gradvist til de våde ingredienser i røreskålen.
Rør indtil der dannes en glat kagedej.
Vend den hakkede mørke chokolade og de hakkede nødder i, til det er jævnt fordelt i dejen.
Stil dejen på køl i 2 timer eller natten over.
Rul dele af dejen til kugler og flad dem lidt til den ønskede størrelse og form.
Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 175°C og sæt tiden til 5 minutter. Tryk på Start/Pause for at forvarme.
Placer den formede kagedej i airfryer-kurven, og lad der være 1 til 2 centimeter mellem hver cookie for at give mulighed for udvidelse.
Bag kagerne ved 175°C i ca. 8 til 10 minutter, eller indtil de er stivnede og lidt faste at røre ved.
Småkagerne skal muligvis laves i portioner.
Når småkagerne er færdige, tages de ud af airfryeren til afkøling på en rist inden servering.