Currywurst

Rating
Yields2 Servings
Karrysauce
 1 tbsp olivenolie
 madlavningsspray
 2 små hvide løg
 500 g ketchup
 1 tbsp tomatpuré
 5 tbsp balsamicoeddike
 1 tbsp soya sovs
 2 tbsp honning
 2 tbsp karry pulver
Currywurst
 4 bratwurst
 46 tbsp karrysovs
1

Pil og hak de hvide løg fint.

2

Varm olivenolie op i en gryde ved middel varme.

3

Kom de hakkede løg i gryden og sauter, indtil de er bløde og gennemsigtige.

4

Tilsæt ketchup, tomatpasta, balsamicoeddike, sojasauce, honning og karry til de sauterede løg.
Rør saucen ingredienser sammen, indtil de er godt sammenblandet.

5

Bring saucen til at simre og lad den koge i cirka 10 til 15 minutter, under omrøring af og til, indtil den tykner lidt, og smagene smelter sammen. Tilpas krydderiet efter smag.

6

Vælg grillfunktionen, og forvarm airfryeren.

7

Læg pølserne i den forvarmede airfryer.

8

Hvis det ønskes, spray pølserne let med oliespray for at hjælpe dem med at brune.

9

Steg pølserne til de er gennemstegte og har et flot brunet ydre, og vend dem af og til for en jævn stegning. Tilberedningstiden afhænger af pølsernes type og tykkelse.

10

Når pølserne er færdige, tages de ud af airfryeren og lægges på en tallerken.

11

Pynt eventuelt med et drys karrypulver eller hakkede friske krydderurter for ekstra smag og præsentation.

12

Server varmt til med tilbehør, såsom pommes frites eller boller, og nyd den lækre smag af denne klassiske tyske streetfood!

Ingredients

Karrysauce
 1 tbsp olivenolie
 madlavningsspray
 2 små hvide løg
 500 g ketchup
 1 tbsp tomatpuré
 5 tbsp balsamicoeddike
 1 tbsp soya sovs
 2 tbsp honning
 2 tbsp karry pulver
Currywurst
 4 bratwurst
 46 tbsp karrysovs

Directions

1

Pil og hak de hvide løg fint.

2

Varm olivenolie op i en gryde ved middel varme.

3

Kom de hakkede løg i gryden og sauter, indtil de er bløde og gennemsigtige.

4

Tilsæt ketchup, tomatpasta, balsamicoeddike, sojasauce, honning og karry til de sauterede løg.
Rør saucen ingredienser sammen, indtil de er godt sammenblandet.

5

Bring saucen til at simre og lad den koge i cirka 10 til 15 minutter, under omrøring af og til, indtil den tykner lidt, og smagene smelter sammen. Tilpas krydderiet efter smag.

6

Vælg grillfunktionen, og forvarm airfryeren.

7

Læg pølserne i den forvarmede airfryer.

8

Hvis det ønskes, spray pølserne let med oliespray for at hjælpe dem med at brune.

9

Steg pølserne til de er gennemstegte og har et flot brunet ydre, og vend dem af og til for en jævn stegning. Tilberedningstiden afhænger af pølsernes type og tykkelse.

10

Når pølserne er færdige, tages de ud af airfryeren og lægges på en tallerken.

11

Pynt eventuelt med et drys karrypulver eller hakkede friske krydderurter for ekstra smag og præsentation.

12

Server varmt til med tilbehør, såsom pommes frites eller boller, og nyd den lækre smag af denne klassiske tyske streetfood!

Notes

Currywurst
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.