Chicken Wings and Sweet Potatoes Fries

Rating
Yields2 Servings
Kyllingevinger
 500 g kyllingevinger
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 ½ tsp sød paprika
 ¼ karry pulver
Søde Kartoffel Fritter
 23 store søde kartofler
 1 tbsp olivenolie
 1 tbsp salt
 ½ tsp peber
 ½ tsp røget paprika
 ½ tsp hvidløgs pulver
 ¼ tsp cayennepeber (valgfrit)
 ½ citron
 1 cup frisk koriander
1

Tør kyllingevingerne med køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt.

2

Krydr vingerne rigeligt med salt, peber, sød paprika og karrypulver. Lad krydderierne sidde i mindst 10 minutter eller mariner natten over i køleskabet for maksimal smag.

3

Placer de krydrede kyllingevinger i airfryer-kurven og steg ved 120°C i 20 minutter, så de steges igennem.

4

Når de er stegt, fjernes de vingerne fra airfryeren og køles af i køleskabet i 15 minutter. Dette hjælper med at opstramme skindet og sikrer, at de bliver sprøde, når de steges igen.

5

Skræl søde kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke rektangler.

6

I en skål, bland søde kartoffler sammen med olivenolie, salt, peber, røget paprika, hvidløgspulver og cayennepeber, indtil de er jævnt dækket.

7

Læg kyllingevingerne tilbage i en kurv i airfryeren, når de har kølet af i 15 minutter.

8

Læg de krydrede søde kartoffelfritter i den anden kurv i airfryeren.

9

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 200°C og tiden til 8 minutter.

10

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 190°C og tiden til 14 minutter.

11

Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause.

12

Når både kyllingevingerne og søde kartoffelfrites er færdige, fjernes de fra airfryeren.

13

Servér kyllingevingerne og søde kartoffelfritterne sammen, pyntet med hakket persille og et par dråber citronsaft for ekstra friskhed.

Ingredients

Kyllingevinger
 500 g kyllingevinger
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 ½ tsp sød paprika
 ¼ karry pulver
Søde Kartoffel Fritter
 23 store søde kartofler
 1 tbsp olivenolie
 1 tbsp salt
 ½ tsp peber
 ½ tsp røget paprika
 ½ tsp hvidløgs pulver
 ¼ tsp cayennepeber (valgfrit)
 ½ citron
 1 cup frisk koriander

Directions

1

Tør kyllingevingerne med køkkenrulle for at fjerne overskydende fugt.

2

Krydr vingerne rigeligt med salt, peber, sød paprika og karrypulver. Lad krydderierne sidde i mindst 10 minutter eller mariner natten over i køleskabet for maksimal smag.

3

Placer de krydrede kyllingevinger i airfryer-kurven og steg ved 120°C i 20 minutter, så de steges igennem.

4

Når de er stegt, fjernes de vingerne fra airfryeren og køles af i køleskabet i 15 minutter. Dette hjælper med at opstramme skindet og sikrer, at de bliver sprøde, når de steges igen.

5

Skræl søde kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke rektangler.

6

I en skål, bland søde kartoffler sammen med olivenolie, salt, peber, røget paprika, hvidløgspulver og cayennepeber, indtil de er jævnt dækket.

7

Læg kyllingevingerne tilbage i en kurv i airfryeren, når de har kølet af i 15 minutter.

8

Læg de krydrede søde kartoffelfritter i den anden kurv i airfryeren.

9

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 200°C og tiden til 8 minutter.

10

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 190°C og tiden til 14 minutter.

11

Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause.

12

Når både kyllingevingerne og søde kartoffelfrites er færdige, fjernes de fra airfryeren.

13

Servér kyllingevingerne og søde kartoffelfritterne sammen, pyntet med hakket persille og et par dråber citronsaft for ekstra friskhed.

Notes

Chicken Wings and Sweet Potatoes Fries
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.