Skyl risene i koldt vand, indtil vandet er klart.
Kog risene i en riskoger eller i en gryde efter anvisning på pakken. Sæt til side.
I en skål blandes sojasovs, mirin, riseddike, sesamolie og sukker sammen som marinade til kyllingen.
Skær kyllingen i mundrette stykker.
Læg kyllingen i marinaden og mariner i mindst 30 minutter, eller natten over i køleskabet for maksimal smag.
Skær broccolien i buketter. Skær de røde peberfrugter, hvidløg og champignon i skiver. Hak bok choy og grønne bønner.
Smag grøntsagerne til med hakket hvidløg, ingefær, forårsløg og sojasovs.
Læg den marinerede kylling i den første kurv i airfryeren.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 10 minutter.
Læg de tilberedte grøntsager i den anden kurv i airfryeren.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 8 minutter.
Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.
Når kyllingen og grøntsagerne er stegte, kombineres dette i en skål og blandes forsigtigt.
Server den blandingen over de kogte ris.
Pynt med yderligere forårsløg eller sesamfrø, hvis dette ønskes.
Ingredients
Directions
Skyl risene i koldt vand, indtil vandet er klart.
Kog risene i en riskoger eller i en gryde efter anvisning på pakken. Sæt til side.
I en skål blandes sojasovs, mirin, riseddike, sesamolie og sukker sammen som marinade til kyllingen.
Skær kyllingen i mundrette stykker.
Læg kyllingen i marinaden og mariner i mindst 30 minutter, eller natten over i køleskabet for maksimal smag.
Skær broccolien i buketter. Skær de røde peberfrugter, hvidløg og champignon i skiver. Hak bok choy og grønne bønner.
Smag grøntsagerne til med hakket hvidløg, ingefær, forårsløg og sojasovs.
Læg den marinerede kylling i den første kurv i airfryeren.
Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 10 minutter.
Læg de tilberedte grøntsager i den anden kurv i airfryeren.
Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 8 minutter.
Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.
Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.
Når kyllingen og grøntsagerne er stegte, kombineres dette i en skål og blandes forsigtigt.
Server den blandingen over de kogte ris.
Pynt med yderligere forårsløg eller sesamfrø, hvis dette ønskes.