Chicken Rice Bowl

Rating
Yields2 Servings
Ris
 1 cup Japanske glutinøse ris (a.k.a. søde ris eller mochi ris)
 2 cups vand
Kyllingebryst
 2 hele kyllingebryst; benfri, hudløs
 2 tbsp soya sovs
 1 tbsp mirin
 1 tbsp riseddike
 1 tsp sesamolie
 1 tsp sukker
Grøntsager
 1 hoved broccoli
 250 g rød peberfrugt
 1 hvidt løg
 1 bok choy
 100 g grønne bønner
 610 champignoner
 2 fed hvidløg
 1 tbsp ingefær
  cup grønne løg
 2 tbsp soya sovs
 2 tbsp sesamfrø
1

Skyl risene i koldt vand, indtil vandet er klart.

2

Kog risene i en riskoger eller i en gryde efter anvisning på pakken. Sæt til side.

3

I en skål blandes sojasovs, mirin, riseddike, sesamolie og sukker sammen som marinade til kyllingen.

4

Skær kyllingen i mundrette stykker.

5

Læg kyllingen i marinaden og mariner i mindst 30 minutter, eller natten over i køleskabet for maksimal smag.

6

Skær broccolien i buketter. Skær de røde peberfrugter, hvidløg og champignon i skiver. Hak bok choy og grønne bønner.

7

Smag grøntsagerne til med hakket hvidløg, ingefær, forårsløg og sojasovs.

8

Læg den marinerede kylling i den første kurv i airfryeren.

9

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 10 minutter.

10

Læg de tilberedte grøntsager i den anden kurv i airfryeren.

11

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 8 minutter.

12

Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.

13

Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.

14

Når kyllingen og grøntsagerne er stegte, kombineres dette i en skål og blandes forsigtigt.

15

Server den blandingen over de kogte ris.

16

Pynt med yderligere forårsløg eller sesamfrø, hvis dette ønskes.

Ingredients

Ris
 1 cup Japanske glutinøse ris (a.k.a. søde ris eller mochi ris)
 2 cups vand
Kyllingebryst
 2 hele kyllingebryst; benfri, hudløs
 2 tbsp soya sovs
 1 tbsp mirin
 1 tbsp riseddike
 1 tsp sesamolie
 1 tsp sukker
Grøntsager
 1 hoved broccoli
 250 g rød peberfrugt
 1 hvidt løg
 1 bok choy
 100 g grønne bønner
 610 champignoner
 2 fed hvidløg
 1 tbsp ingefær
  cup grønne løg
 2 tbsp soya sovs
 2 tbsp sesamfrø

Directions

1

Skyl risene i koldt vand, indtil vandet er klart.

2

Kog risene i en riskoger eller i en gryde efter anvisning på pakken. Sæt til side.

3

I en skål blandes sojasovs, mirin, riseddike, sesamolie og sukker sammen som marinade til kyllingen.

4

Skær kyllingen i mundrette stykker.

5

Læg kyllingen i marinaden og mariner i mindst 30 minutter, eller natten over i køleskabet for maksimal smag.

6

Skær broccolien i buketter. Skær de røde peberfrugter, hvidløg og champignon i skiver. Hak bok choy og grønne bønner.

7

Smag grøntsagerne til med hakket hvidløg, ingefær, forårsløg og sojasovs.

8

Læg den marinerede kylling i den første kurv i airfryeren.

9

Vælg Zone 1 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 10 minutter.

10

Læg de tilberedte grøntsager i den anden kurv i airfryeren.

11

Vælg Zone 2 og Air Fry-funktionen, og indstil derefter temperaturen til 180°C og tiden til 8 minutter.

12

Tryk på Sync for at sikre, at begge kurve er klar på samme tid.

13

Tryk på Start/Pause for at begynde tilberedningen.

14

Når kyllingen og grøntsagerne er stegte, kombineres dette i en skål og blandes forsigtigt.

15

Server den blandingen over de kogte ris.

16

Pynt med yderligere forårsløg eller sesamfrø, hvis dette ønskes.

Notes

Chicken Rice Bowl
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.