Cauliflower Buffalo Bites

Rating
Yields4 Servings
Sprødt Blomkål
 olie spray
 1 hoved blomkål, kogt i 5 minutter
 olivenolie
 80 g majsmel
 120 g mel
 2 tsp røget paprika
 2 tsp hvidløgspulver
 1 tsp salt
 1 tsp peber
 230345 ml vand
 panko mel
Hvidløgsdip
 1 cup mayonnaise
 2 hele hvidløg
 1 tsp timian
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 ½ cup frisk persille
 2 tbsp citronsaft
1

Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og forvarm derefter ved 180°C.

2

Skær toppen af hver hvidløgsløg for at afsløre fedene.

3

Dryp olivenolie over feddene og krydr med salt, peber og frisk timian.

4

Pak hver hvidløg ind i aluminiumsfolie.

5

Læg de indpakkede hvidløgsløg i den forvarmede airfryerkurv og steg i cirka 20 minutter, eller indtil hvidløgsfeddene er bløde og karamelliserede.

6

Når de er stegt, skal du fjerne hvidløgsløgene fra airfryeren og lade dem køle lidt af.
Pres de ristede hvidløgsfed ud af skralden i en skål.

7

Mos de ristede hvidløgsfed med en gaffel, indtil de danner en glat pasta.

8

Tilsæt mayonnaise til skålen med hvidløgspastaen.

9

Bland den ristede hvidløgspasta og mayonnaise sammen, indtil det er godt indarbejdet.

10

Smag hvidløgsdippen til med yderligere salt, peber og et sprøjt citronsaft efter smag. Juster krydderierne efter præferencer.

11

Hak frisk persille fint og drys den over hvidløgsdippen for ekstra smag og præsentation.

12

Put hvidløgsdippen til en serveringsskål.

13

Del blomkålen i små buketter.

14

Læg buketter i kogende vand og kog i 3 minutter, indtil de er lidt møre.

15

Dræn blomkålen og kom den over i en skål med koldt vand for at stoppe tilberedningen. Sæt til side.

16

Dryp olivenolie over det kogte blomkål og drys med salt. Vend for en jævn sammenblanding. Sæt til side.

17

I en skål blandes majsmel, mel, røget paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen.

18

Tilsæt gradvist vand til de tørre ingredienser, mens der piskes konstant, indtil en jævn dej dannes.

19

Dyp blomkålsbuketter i dejen, og sørg for, at de er jævnt belagte. Lad overskydende dej dryppe af.

20

Efter at have overtrukket dejen, dyppes blomkålen i panko-melet, der forsigtigt trykkes på. Sørg for, at blomkålen er jævnt belagt.

21

Placer de overtrukne blomkålsbuketter på en bakke, og sørg for, at de er adskilt for at tillade luftcirkulation.

22

Vælg Grandzone og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 190°C og sæt tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

23

Spray olie over blomkålsbuketterne for at gøre dem sprøde.

24

Læg blomkålsbuketterne i airfryer-kurven i et enkelt lag, og sørg for, at de ikke er overfyldte.

25

Steg blomkålsbuketterne ved 190°C i 12 til 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og sprøde, og ryst kurven halvvejs gennem tilberedningen for at få en jævn sprødhed.

26

Når blomkålsbuketterne er kogt til den ønskede sprødhed, fjernes de fra airfryeren.

Ingredients

Sprødt Blomkål
 olie spray
 1 hoved blomkål, kogt i 5 minutter
 olivenolie
 80 g majsmel
 120 g mel
 2 tsp røget paprika
 2 tsp hvidløgspulver
 1 tsp salt
 1 tsp peber
 230345 ml vand
 panko mel
Hvidløgsdip
 1 cup mayonnaise
 2 hele hvidløg
 1 tsp timian
 1 tsp salt
 ½ tsp peber
 ½ cup frisk persille
 2 tbsp citronsaft

Directions

1

Vælg Zone 1 og stegefunktionen, og forvarm derefter ved 180°C.

2

Skær toppen af hver hvidløgsløg for at afsløre fedene.

3

Dryp olivenolie over feddene og krydr med salt, peber og frisk timian.

4

Pak hver hvidløg ind i aluminiumsfolie.

5

Læg de indpakkede hvidløgsløg i den forvarmede airfryerkurv og steg i cirka 20 minutter, eller indtil hvidløgsfeddene er bløde og karamelliserede.

6

Når de er stegt, skal du fjerne hvidløgsløgene fra airfryeren og lade dem køle lidt af.
Pres de ristede hvidløgsfed ud af skralden i en skål.

7

Mos de ristede hvidløgsfed med en gaffel, indtil de danner en glat pasta.

8

Tilsæt mayonnaise til skålen med hvidløgspastaen.

9

Bland den ristede hvidløgspasta og mayonnaise sammen, indtil det er godt indarbejdet.

10

Smag hvidløgsdippen til med yderligere salt, peber og et sprøjt citronsaft efter smag. Juster krydderierne efter præferencer.

11

Hak frisk persille fint og drys den over hvidløgsdippen for ekstra smag og præsentation.

12

Put hvidløgsdippen til en serveringsskål.

13

Del blomkålen i små buketter.

14

Læg buketter i kogende vand og kog i 3 minutter, indtil de er lidt møre.

15

Dræn blomkålen og kom den over i en skål med koldt vand for at stoppe tilberedningen. Sæt til side.

16

Dryp olivenolie over det kogte blomkål og drys med salt. Vend for en jævn sammenblanding. Sæt til side.

17

I en skål blandes majsmel, mel, røget paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen.

18

Tilsæt gradvist vand til de tørre ingredienser, mens der piskes konstant, indtil en jævn dej dannes.

19

Dyp blomkålsbuketter i dejen, og sørg for, at de er jævnt belagte. Lad overskydende dej dryppe af.

20

Efter at have overtrukket dejen, dyppes blomkålen i panko-melet, der forsigtigt trykkes på. Sørg for, at blomkålen er jævnt belagt.

21

Placer de overtrukne blomkålsbuketter på en bakke, og sørg for, at de er adskilt for at tillade luftcirkulation.

22

Vælg Grandzone og Air Fry-funktionen, juster temperaturen til 190°C og sæt tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

23

Spray olie over blomkålsbuketterne for at gøre dem sprøde.

24

Læg blomkålsbuketterne i airfryer-kurven i et enkelt lag, og sørg for, at de ikke er overfyldte.

25

Steg blomkålsbuketterne ved 190°C i 12 til 15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og sprøde, og ryst kurven halvvejs gennem tilberedningen for at få en jævn sprødhed.

26

Når blomkålsbuketterne er kogt til den ønskede sprødhed, fjernes de fra airfryeren.

Notes

Cauliflower Buffalo Bites
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.