Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Spray indersiden af formen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.
Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker.
Blend gulerødder, æg, olie, vaniljeekstrakt og sukker med en blender, indtil det er glat.
Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold i den blandede pasta med en spatel, indtil den er inkorporeret. Du skal have en glat og blank dej uden klumper af mel.
Hæld blandingen i den forberedte form.
Dejen bages i 35 til 40 minutter. Tjek kagen med 5 minutters intervaller fra omkring 25 til 30 minutter ved at teste det med et spyd (kagen skal kunne stikkes og spydet fjernes rent), da tiden kan variere afhængigt af formen.
Afkøl kagen i formen i 10 minutter, og tag den derefter ud på en rist.
Hak chokoladen i små stykker.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
"
Tilsæt den hakkede chokolade til det smeltede smør i gryden og rør rundt
indtil chokoladen er helt smeltet og blandingen er jævn."
Bland strøsukkeret i chokolade- og smørblandingen under omrøring, indtil sukkeret er helt opløst.
Hæld sødmælken gradvist i blandingen, under konstant omrøring, indtil frostingen bliver glat og blank.
Tag gryden af varmen og lad frostingen køle af i 10 minutter.
Fordel frostingen over gulerodskagen og server.
Ingredients
Directions
Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Spray indersiden af formen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.
Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker.
Blend gulerødder, æg, olie, vaniljeekstrakt og sukker med en blender, indtil det er glat.
Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold i den blandede pasta med en spatel, indtil den er inkorporeret. Du skal have en glat og blank dej uden klumper af mel.
Hæld blandingen i den forberedte form.
Dejen bages i 35 til 40 minutter. Tjek kagen med 5 minutters intervaller fra omkring 25 til 30 minutter ved at teste det med et spyd (kagen skal kunne stikkes og spydet fjernes rent), da tiden kan variere afhængigt af formen.
Afkøl kagen i formen i 10 minutter, og tag den derefter ud på en rist.
Hak chokoladen i små stykker.
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
"
Tilsæt den hakkede chokolade til det smeltede smør i gryden og rør rundt
indtil chokoladen er helt smeltet og blandingen er jævn."
Bland strøsukkeret i chokolade- og smørblandingen under omrøring, indtil sukkeret er helt opløst.
Hæld sødmælken gradvist i blandingen, under konstant omrøring, indtil frostingen bliver glat og blank.
Tag gryden af varmen og lad frostingen køle af i 10 minutter.
Fordel frostingen over gulerodskagen og server.