Carrot Cake

Rating
Yields6 Servings
Gulerodskage
 olie spray
 200 g mel
 200 g sukker
 100 g neutral olie
 1 tsp bagepulver
 ½ tsp salt
 250 g gulerødder
 3 æg
 1 tsp vanille ekstrakt
Chokoladefrosting
 50 g spatel
 100 g sødmælk
 50 g mørk chokolade
 1 pinch strøsukker
 50 g salt
1

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Spray indersiden af formen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.

3

Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker.

4

Blend gulerødder, æg, olie, vaniljeekstrakt og sukker med en blender, indtil det er glat.

5

Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold i den blandede pasta med en spatel, indtil den er inkorporeret. Du skal have en glat og blank dej uden klumper af mel.

6

Hæld blandingen i den forberedte form.

7

Dejen bages i 35 til 40 minutter. Tjek kagen med 5 minutters intervaller fra omkring 25 til 30 minutter ved at teste det med et spyd (kagen skal kunne stikkes og spydet fjernes rent), da tiden kan variere afhængigt af formen.

8

Afkøl kagen i formen i 10 minutter, og tag den derefter ud på en rist.

9

Hak chokoladen i små stykker.

10

Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
"

11

Tilsæt den hakkede chokolade til det smeltede smør i gryden og rør rundt
indtil chokoladen er helt smeltet og blandingen er jævn."

12

Bland strøsukkeret i chokolade- og smørblandingen under omrøring, indtil sukkeret er helt opløst.

13

Hæld sødmælken gradvist i blandingen, under konstant omrøring, indtil frostingen bliver glat og blank.

14

Tag gryden af varmen og lad frostingen køle af i 10 minutter.

15

Fordel frostingen over gulerodskagen og server.

Ingredients

Gulerodskage
 olie spray
 200 g mel
 200 g sukker
 100 g neutral olie
 1 tsp bagepulver
 ½ tsp salt
 250 g gulerødder
 3 æg
 1 tsp vanille ekstrakt
Chokoladefrosting
 50 g spatel
 100 g sødmælk
 50 g mørk chokolade
 1 pinch strøsukker
 50 g salt

Directions

1

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Spray indersiden af formen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.

3

Skræl gulerødderne og skær dem i små stykker.

4

Blend gulerødder, æg, olie, vaniljeekstrakt og sukker med en blender, indtil det er glat.

5

Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold i den blandede pasta med en spatel, indtil den er inkorporeret. Du skal have en glat og blank dej uden klumper af mel.

6

Hæld blandingen i den forberedte form.

7

Dejen bages i 35 til 40 minutter. Tjek kagen med 5 minutters intervaller fra omkring 25 til 30 minutter ved at teste det med et spyd (kagen skal kunne stikkes og spydet fjernes rent), da tiden kan variere afhængigt af formen.

8

Afkøl kagen i formen i 10 minutter, og tag den derefter ud på en rist.

9

Hak chokoladen i små stykker.

10

Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
"

11

Tilsæt den hakkede chokolade til det smeltede smør i gryden og rør rundt
indtil chokoladen er helt smeltet og blandingen er jævn."

12

Bland strøsukkeret i chokolade- og smørblandingen under omrøring, indtil sukkeret er helt opløst.

13

Hæld sødmælken gradvist i blandingen, under konstant omrøring, indtil frostingen bliver glat og blank.

14

Tag gryden af varmen og lad frostingen køle af i 10 minutter.

15

Fordel frostingen over gulerodskagen og server.

Notes

Carrot Cake
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.