Banana Bread

Rating
Yields4 Servings
Banan Brød
 150 g Olie spray
 90 g Sukker
 90 g Brun Sukker
 60 g Olie (solsikke, rapsolie eller anden neutral olie)
 60 g Smeltet smør
 3 g Bagepulver
 2 g Salt
 120 g Mosede bananer
 1 Æg
 2 g Vanille ekstrakt
 Honning (valgfrit)
1

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Spray indersiden af brødformen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.

3

Mos bananerne med en gaffel, indtil de er pureret.

4

Bland bananpuréen, æg, olie, smør og sukker med et piskeris. Bland indtil glat.

5

Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold med en spatel, indtil det hele er ensartet blandet, og hæld derefter i den våde blanding.

6

Hæld blandingen i den forberedte form og tilsæt en bananskive over dejen til dekoration.

7

Dryp en smule honning over bananen.

8

Bag i 35 til 40 minutter. Tjek brødet med 5 minutters intervaller, efter at brødet har bagt i 25 til 30 minutter i kurven ved at teste det med et spyd (det skal kunne stikkes og tages rent ud), da bagetiden kan variere afhængigt af formen af brødformen.

9

Afkøl bananbrødet i 10 minutter, kom det derefter over på en rist og lad den køle helt af inden servering.

Ingredients

Banan Brød
 150 g Olie spray
 90 g Sukker
 90 g Brun Sukker
 60 g Olie (solsikke, rapsolie eller anden neutral olie)
 60 g Smeltet smør
 3 g Bagepulver
 2 g Salt
 120 g Mosede bananer
 1 Æg
 2 g Vanille ekstrakt
 Honning (valgfrit)

Directions

1

Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.

2

Spray indersiden af brødformen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.

3

Mos bananerne med en gaffel, indtil de er pureret.

4

Bland bananpuréen, æg, olie, smør og sukker med et piskeris. Bland indtil glat.

5

Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold med en spatel, indtil det hele er ensartet blandet, og hæld derefter i den våde blanding.

6

Hæld blandingen i den forberedte form og tilsæt en bananskive over dejen til dekoration.

7

Dryp en smule honning over bananen.

8

Bag i 35 til 40 minutter. Tjek brødet med 5 minutters intervaller, efter at brødet har bagt i 25 til 30 minutter i kurven ved at teste det med et spyd (det skal kunne stikkes og tages rent ud), da bagetiden kan variere afhængigt af formen af brødformen.

9

Afkøl bananbrødet i 10 minutter, kom det derefter over på en rist og lad den køle helt af inden servering.

Notes

Banana Bread
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.