Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Spray indersiden af brødformen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.
Mos bananerne med en gaffel, indtil de er pureret.
Bland bananpuréen, æg, olie, smør og sukker med et piskeris. Bland indtil glat.
Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold med en spatel, indtil det hele er ensartet blandet, og hæld derefter i den våde blanding.
Hæld blandingen i den forberedte form og tilsæt en bananskive over dejen til dekoration.
Dryp en smule honning over bananen.
Bag i 35 til 40 minutter. Tjek brødet med 5 minutters intervaller, efter at brødet har bagt i 25 til 30 minutter i kurven ved at teste det med et spyd (det skal kunne stikkes og tages rent ud), da bagetiden kan variere afhængigt af formen af brødformen.
Afkøl bananbrødet i 10 minutter, kom det derefter over på en rist og lad den køle helt af inden servering.
Ingredients
Directions
Vælg Grandzone og bagefunktionen, juster temperaturen til 160°C og tiden til 10 minutter, og tryk på Start/Pause for at forvarme.
Spray indersiden af brødformen med olie og drys med mel. Ryst bakken for at fjerne overskydende mel.
Mos bananerne med en gaffel, indtil de er pureret.
Bland bananpuréen, æg, olie, smør og sukker med et piskeris. Bland indtil glat.
Bland de tørre ingredienser, mel, salt og bagepulver. Fold med en spatel, indtil det hele er ensartet blandet, og hæld derefter i den våde blanding.
Hæld blandingen i den forberedte form og tilsæt en bananskive over dejen til dekoration.
Dryp en smule honning over bananen.
Bag i 35 til 40 minutter. Tjek brødet med 5 minutters intervaller, efter at brødet har bagt i 25 til 30 minutter i kurven ved at teste det med et spyd (det skal kunne stikkes og tages rent ud), da bagetiden kan variere afhængigt af formen af brødformen.
Afkøl bananbrødet i 10 minutter, kom det derefter over på en rist og lad den køle helt af inden servering.