Blåbærscones med ingefær

Blåbærscones med ingefær airfryer opskrifter
RatingDifficultyIntermediate

INGREDIENSER

  • 270g mel
  • 50g sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 knsp. salt
  • 6 spsk smør, koldt
  • 100g friske blåbær
  • 1,2 dl flødeskum
  • 2 store æg
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. vand
  • 2 tsk. frisk ingefær, fintrevet

INGREDIENSER

  • 270g mel
  • 50g sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 knsp. salt
  • 6 spsk smør, koldt
  • 100g friske blåbær
  • 1,2 dl flødeskum
  • 2 store æg
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 tsk. vand
  • 2 tsk. frisk ingefær, fintrevet

FREMGANGSMÅDE

1.   SIGT Mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.

2.   SKÆR Smørret ud i melblandingen og saml det med en wienerbrødsmixer eller med hænderne, indtil blandingen minder om bløde grove krummer.

3.   BLAND blåbær og ingefær i melblandingen. Sæt til side..

4.   PISK fløde, 1 æg og vaniljeekstrakt sammen i en separat skål.

5.   BLAND flødeblandingen i melblandingen og saml dejen.

6.   FORM dejen til en rund form ca 4 cm tyk og skær den i 8 stykker.

7.   PENSEL Scones med en blanding lavet af 1 æg og 1 tsk. vand.

8.   VÆLG Preheat (forvarm) på Cosori airfryer og tryk på start/pause.

9.   LÆG bagepapir ind i madkurven og læg scones på papiret inde i kurven..

10. BAG i 12 minutter ved 180°C, indtil de er gyldenbrune.

Ingredients

Directions

Blåbærscones med ingefær
Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.